Välkommen till Asa vandrarhem

Datum

Välkommen till oss på Asa vandrarhem sommaren 2020. Här finns möjlighet till både avkoppling och aktiviteter.

Avkoppling

Avkoppling som bäst kan ju vara att bara få ligga på soffan och njuta av att se himlen utanför på en plats där inga krav ställs. Sedan kanske en kopp kaffe på vår fina stentrappa eller någon av bänkarna framför huset eller bakom magasinet kan ge dej lugnet du behöver. Ibland vill man ha sällskap och ibland däremot är det skönt att få en plats helt för sej själv. Nere vid sjön kan man också sitta bra och se ut över vattenytan, njuta av utsikten och låta tankarna vandra. Om du längtar efter ännu mer avskildhet kan skogarna runt omkring garanterat ge stillhet och ro.

Mat

Planera dina dagar hos oss med lättlagad mat. Köp med hemifrån eller handla i fina Tolgs lanthandel eller Ica supermarket i Lammhult och Rottne. Det går att beställa frukostpaket hos oss om du kommer tomhänt och vill ta dagen som den kommer. I vårt självhushållningskök finns gott om plats och ett välutrustat kök. Enkel grillplats finns nere vid sjön och vi har grill att låna.

Aktiviteter

Miljön runt vandrarhemmet är rik på varierad natur, historiska platser och vandringsleder. Om du gillar att fiska säljer vi fiskekort till Tolg-Asasjöns fiskevårdsområde på vandrarhemmet. Det är lätt att bli inspirerad till bär- och svampplockning när sommaren kommit lite längre. Kanske du vill ta med en fältflora och kolla in de vanligaste arterna eller rariteter som kandelabersvamp och annat i Asaskogens naturreservat.

Vill du komma ensam är du välkommen att boka enkelrum och är ni flera har vi rum för upp till nio personer. kolla in våra rum i fliken ovanför. Har du frågor så tveka inte utan skriv till oss på messenger eller mail så ska vi svara så gott vi kan!

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

More
articles

Sök lediga rum på asa Vandrarhem