Sommar och hemester på vandrarhem

Datum

Sommar och hemester

Sommaren är här och det är dags att ta chansen att vila ut, röra på sej och ha tid att uppleva något nytt. Vad längtar just du efter? I år blir hemester det självklara valet för många. Ordet hemster har funnits med i det svenska språket sedan 2009 och blir i år extra aktuellt för oss alla som vill kunna semestra på hemmaplan. Hos oss får du hemestra i eget eller egna rum eller kanske ett helt vandrarhem? Först och främst har du möjligheterna att njuta av sommar, bad och den helt fantastiska naturen som finns utanför stugknuten. Därnäst finns möjligheter inomhus att vila ut, umgås med gott om plats, sällskapsspel och böcker att läsa.

Bad och vandringar

Vandrarhemmet ligger inte långt från Asasjöns badplats. Där finns omklädningsrum, utedass och en lång fin brygga som lagts ut nu i slutet av maj. Vi som bor i byn hjälps åt tillsammans med alla besökare att hålla badplatsen ren och fin så att vi alla kan njuta av den hela långa sommaren. Önskar du en aktiv hemester kan du ta simturer ut i sjön. Då kan du njuta av hur det friska sjövattnet ger dej möjligheter att simma både norrut och söderut längsmed den vackra strandlinjen. Så klart går det bra att plaska vid strandkanten också. Här finns fina skogsvägar och stigar att gå eller springa så kort eller långt man vill. Från Asa Herrgård finns väl utmärkta slingor på 2, 4 och 7 kilometer. I skogen bakom vandrarhemmet finns många fina rundor. Vi tipsar gärna våra gäster!

Bastubad

Bastun ligger nere vid båtbryggan rakt nedanför vandrarhemmet. Här kan du också gå i och bada men sandbotten är lite mer stenig än badplatsens väl iordninggjorda strand. När du bokar vår bastu får du hämta ved i vedboden och själv elda i bastukaminen så du får den värme du önskar.

Hemester i Asa

Vill du uppleva en sommarvistelse och hemseter i Asa? Boka direkt på vår hemsida eller skriv till oss så hjälper vi dej med det praktiska. Använd gärna messenger-knappen!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

More
articles

Sök lediga rum på asa Vandrarhem