Soliga midsommarafton 2020
Sommarveranda

Datum

Solig midsommarafton

Midsommarhelgen firades traditionsenligt på vandrarhemmet av våra kära gäster som besökt vandrarhemmet under tio års tid! Eftersom Asas traditionella gemensamma midsommarfirande var inställt detta märkliga Corona-år hade detta tappra gäng tagit med egen midsommarstång. De hade byggt en egen hopfällbar midsommarstång och fraktat i bil till Asa. Så välkommet att se den och höra sång och lek!

Midsommarafton var nog den soligaste och varmaste vi upplevt. Skönt att bada i Asasjön i tjugogradigt vatten och värmande sol.

Regnig midsommardag

Midsommardagen började fint men efterhand kom åska och regn. Under eftermiddagen kom 55 mm regn. Det är den häftigaste nederbörd vi upplevt här.

Flaggan blåste ner

Vandrarhemmets flaggstång är 16 meter hög. Flaggan som var regnvåt och tung i blåsten blev för tung och flagglinan brast dessvärre. Nu är flaggan tvättad och torkad. Det blir en utmaning att få i ny flagglina upp i toppen så att vi kan hissa flaggan igen. Förhoppningsvis löser vi det snart och kan flagga för sommarens högtidsdagar. Vi välkomnar midsommar-gänget tillbaka till nästa fest med flaggan i topp!

Soligt väder i sikte

Veckan som kommer utlovas solsken och värme igen från tisdag och framåt. Välkomna hit! Här kan ni vandra, upptäcka natur och historia och mycket mer. Asa Sockenråds tipsrunda utgår från anslagstavlan och tar dej runt med 12 utmanande frågor att lösa. Frågorna kommer att bytas ut var 14:e dag av olika ansvariga i byn. Ta gärna ett bad vid vår fina badplats! Planera in en skön bastukväll med möjlighet till bad vid båtbryggan. Njut av det enkla livet, lugnet och ron här. Boka rum går bra direkt på denna hemsida. -Prova gärna att gå in här på sidan på ´Våra rum´och välj vad som passar just dej bäst. Eller mejla oss på info@asa-vandrarhem.se med dina frågor så ska vi svara så snart vi kan. Självklart nås vi också på telefon om du föredrar det: Ring 070-853 92 99 så kommer du direkt till vandrarhemsvärden som kan svara på dina frågor och hjälpa dej planera din vistelse i Asa.

Väl mött i Asa! 🙂

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

More
articles

Sök lediga rum på asa Vandrarhem