Sensommar i Asa
Tipsrunda
Fråga nr 7 framför Thaggastugan

Datum

Nu har vi kommit in i andra halvan av augusti och vi njuter av full sol och värme. Inte konstigt då att badplatsen här i Asa har varit välbesökt och många kanoter och båtar har synts i sjön! Badtemperaturen har varit uppe i 26 grader:-) Vi var många som njuter av det sköna vädret och det är skönt i Corona-tider att njuta utomhus och ha stor plats att breda ut sej på och kunna träffa nära och kära i trygga omgivningar på landet.

Asa sockenråd har under sommaren arrangerat en tipsrunda med tolv frågor med start och mål vid anslagstavlan framför vandrarhemmet. Den är ca 600 meter lång och tar dej runt Asa kyrka och genom skogen upp till den vackra hembygdsgården Thaggastugan och sedan förbi vandrarhemmet innan du kommer tillbaka till anslagstavlan och kan kolla svaren på frågorna om du har några frågetecken att räta ut… (!?;-)) Igår satte jag upp tolv nya frågor där svaren kräver lite eftertanke och klurighet. (-Stort tack till Bogica och Lina på ögonmottagningen som gett mej frågorna!)

På vandrarhemmet ser det än så länge lugnt ut inför veckan som kommer. Vi har gott om plats för besökare som vill bo hos oss! Kolla in lediga rum här på hemsidan 4- bäddsrum eller maila oss på info@asa-vandrarhem.se eller prova ring på 070-8539299 för att boka rum!!

En del av våra gäster hittar oss på Booking.com och alla som bokat via den sidan ombeds recensera boendet efter sin vistelse. Som ett resultat av detta är vi nu superstolta att se att genomsnittsbetyget från våra gäster i sommar ligger på 9,2 på en tiogradig skala!!! Det vi har fått positiv feedback på är framför allt personal, prisvärdhet, städning och läget vilket ju gör oss glada att våra gäster är nöjda med. Även våra våningssängar är många nöjda med och berättar att de sovit gott.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

More
articles

Sök lediga rum på asa Vandrarhem