Aktuellt

Bastu 200 m

Badplats 500 m

Natur nära

Wifi

Växjö 3,5 mil

Anslagstavla

INSTÄLLT PGA CORONA: Den 6:e juni firar vi Asa-dagen traditionsenligt med flagghissning vid Asa Herrgård kl 13, därefter en mängd aktiviteter. Ångaren Thor kommer att göra en rundtur i Asasjön med Stefan Bergqvist som guide, det blir veteranbilar, blomsterförsäljning, sagoberättande, vandring längsmed sjökanten (se upp för krokodilen!) och möjlighet åka hölass tillbaka eller till vandrarhemmet där man kan ta en glasspaus innan besök i kvarnen med hantverk och hembygsgården med fika och underhållning.

Målning av vandrarhemmet!

Nu är det klart att vandrarhemmet kommer att målas om på väst- och sydsidan där vädrets makter gått hårt åt fasaden. Först blir det rentvättning och skrapning och därefter målning till sommaren.

Färgsättningen blir densamma som den är nu.

Coronatider

På vandrarhemmet har vi fått avbokningar av alla stora grupper som hade planerat att komma i vår. Vi har plats för enstaka gäster och ser till att det inte blir någon trängsel och att städning och hygien får hög prioritet. Vi har inga avbokningsavgifter så att ni inte ska behöva betala om ni inte kan komma- var rädda om er.

Välkommen med din bokning!

Välj
Rumstorlek

Sök lediga rum på asa Vandrarhem