Bokningsvillkor

Asa Vandrarhem bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Det är viktigt att du tar del av våra bokningsvillkor. Då du bokar rum på Asa vandrarhem ingår du ett avtal där du accepterar att betala för din kommande vistelse på vandrarhemmet. Betalningen sker i samband med bokning. Din bokning är bindande då betalning av hela summan för bokningen eller överenskommen anmälningsavgift gått igenom och du fått bekräftelse av bokning från oss.

Bokningsvillkoren gäller mellan den bokande gästen och Asa Vandrarhem. Ansvarig arrangör är Asa Vandrarhem, 363 94 Lammhult. Telefon: 070-853 92 99. Organisationsnummer: 559199-8462.

Incheckningstid är från kl. 17:30 om inget annat bestämts.
Skriv i bokningsmeddelande om du önskar checka in tidigare så meddelar vi om detta är möjligt.

Utcheckningstid är senast kl 11:00 om inget annat bestämts.

Vid bokningar för större grupper och hela vandrarhemmet vänligen kontakta oss via mejl för avtal och bästa villkor.

Avbokningsvillkor

Av- och ombokningar görs skriftligen eller muntligen av gästen och bekräftas skriftligen av Asa vandrarhem.

Ändring av bokning debiteras med 100 kr. Ändring av ankomst eller avresedag räknas som avbokning.

Avbokning fram till 14 dagar före planerad ankomst ger återbetalning av erlagd betalning med avdrag för anmälningsavgift 250 kr/person.

Avbokning fram till senast en dag (senast kl. 15 dagen före planerad ankomst) ger återbetalning av 50%  av erlagd betalning med avdrag för anmälningsavgift 250 kr.

Avbokning efter kl. 15 dagen före planerad ankomstdag eller utebliven ankomst  debiteras fullt för första övernattningsdygnet.

Avbokning görs enklast via mejl till: info@asa-vandrarhem.se. Vi kommer att bekräfta din avbokning och ordna med återbetalning.

 

Gästens skyldigheter


För att kunna boka rum hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi behöver ditt namn och kontaktuppgifter så att vi kan nå dej. Legitimering sker vid ankomst. Din bokning är bindande då betalning av hela summan för bokningen eller överenskommen anmälningsavgift gått igenom och du fått bekräftelse av bokning från oss.

Gästen ansvarar vid boende på Asa vandrarhem för att respektera gemensamma utrymmen och att visa hänsyn till övriga boende på vandrarhemmet.

Gästen får inte låta fler personer övernatta i rummet än vad som uppgivits vid bokningen. Alla gäster skall uppges vid bokning.

Gästen skall kontrollera bokningsbekräftelse och anmäla direkt om felaktigheter finns.

Om gästen har klagomål på rummet eller övrigt på vandrarhemmet är vi tacksamma om man direkt kontaktar vandrarhemsvärden så att vi kan lösa eventuella oklarheter eller problem.

Vid bokning skall eventuella allergier uppges så att vi kan erbjuda rätt rum.

Gästen måste städa före avresan om inte annan överenskommelse är gjord. Om städning ej gjorts kan gästen debiteras med 500 kronor.

Asa Vandrarhems skyldigheter

Asa vandrarhem ansvarar för att gästen får skriftlig bekräftelse på sin bokning och att gästen får tillgång till sitt rum den tid som bokats.

Om förändringar sker eller något viktigt gällande gästens vistelsetid på vandrarhemmet uppstår skall gästen meddelas i god tid.

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Asa vandrarhem på
instagram

Please fill the required fields: Access Token

Läs
Inlägg

Wifi

Natur nära

Badplats 200 m

Bastu 200 m

Växjö 3,5 mil

Här kan du söka efter lediga rum på Asa vandrarhem. Vi har rum i storlekar från en person upp till nio personer. om du vill hyra hela vandrarhemmet så skickar du in dina önskemål i bokningsformuläret som finns i sidfoten.

Sök lediga rum på asa Vandrarhem